Rețeta Mușchiă de porc prăjită cu sos de tigaie poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 30 de minute . Această rețetă face 1 porție cu 2237 de calorii , 314 g de proteine și 80 g de grăsime fiecare. Pentru 16,96 USD per porție , această rețetă acoperă 68% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal scump. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați supa de porc, piper măcinat, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 78% . Rețete similare includ cotlete de porc cu sos de pere și vitalia , friptură de muschi de porc umplute cu Andouille și sos de ciuperci .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Rușini Mari, Fiecare De Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu și amestecați piperul negru, ardeiul cayenne, cimbru, oregano, pudră de muștar uscat și usturoi. Gatiti si amestecati pana cand usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pudră De Muștar
4 Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Kilogram De Prăjituri De Tip Sandwich Umplute Cu Cremă De Ciocolată, Zdrobite, împărțite
Ulei De Canola Pentru Prăjire
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată Sau
3
Se ia de pe foc.
4
Cu un cuțit ascuțit, faceți câteva fâșii mici în friptura de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
5
Puneți friptura într-o tigaie și întindeți amestecul de condimente peste tot friptura și în incizii. Înconjurați friptura cu țelină, morcovi și ceapă și asezonați după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
2-2/3 Cani De Glazura De Vanilie La Conserva
2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Se prăjește în cuptorul preîncălzit până când friptura de porc se rumenește și un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în centrul fripturii indică cel puțin 150 de grade F (65 de grade C), aproximativ 2 ore. Cu aproximativ 15 minute înainte de sfârșitul gătitului, ridicați temperatura cuptorului la 425 pentru a ajuta la rumenirea fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
4 Cartofi Rușini Mari, Fiecare De Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
7
Scoateți friptura de porc din cuptor și lăsați să stea aproximativ 10 minute înainte de a o feli. Verificați din nou temperatura; temperatura de friptură ar trebui să fie de cel puțin 160 de grade F (75 de grade C) înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Rușini Mari, Fiecare De Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
8
În timp ce friptura se odihnește, așezați tigaia care conține legume și picături de tigaie peste un arzător setat la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
9
Se amestecă făina și se fierbe picăturile și făina timp de aproximativ 3 minute pentru a elimina gustul crud de pe făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Bateți supa de porc, câte puțin, până când sosul se îngroașă. Strecurați sosul și serviți cu friptura.