Muschiță de porc picant cu afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mușchiul de porc picant cu afine. O porție conține 595 de calorii , 95 g de proteine și 17 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Pentru 4,4 USD per porție , această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pudră de chipotle, muschi de porc, muștar integral și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 87% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Muschiuța de porc înfășurată în slănină , Mușchiul de porc delicios prăjit cu ciuperci și salată de roșii și Mușchiul de porc la grătar cu ghimbir .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-o cratiță medie, la foc mare, combinați conservele de afine, pudra de chipotle, coaja și sucul de portocale și 2 linguri de muștar. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Reduceți focul și la fiert, amestecând din când în când, până când boabele încep să spargă și la o consistență de sos gros, aproximativ 10 până la 15 minute.
Se toarnă într-un bol de servire și se lasă deoparte.
Frecati muschiul cu restul de 1 lingura de mustar si asezonati pe toate partile cu sare si piper.
Pune carnea de porc pe o tavă tapetată cu folie pe un grătar și prăjește la aproximativ 5 până la 6 inci de sursa de căldură. Întoarceți carnea la fiecare 3 până la 5 minute, gătind până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 145 de grade F, aproximativ 15 până la 20 de minute. Puneți deoparte pe o masă de tăiat și lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute, acoperit cu folie.
Tăiați carnea de porc și transferați-o pe un platou de servire.
Serviți cu sosul de afine.