Muschiulet De Vita Suprem
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită Supreme. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 493 calorii. Pentru 4,88 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită bulion suplimentar de vită, pastă de roșii, unt și cimbru. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Turcia Muschiulet Suprem, Carne De Vită Nachos Suprem, și Carne De Vită Nachos Suprem.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente.
Puneți carnea de vită într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați jumătate din marinată. Sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider timp de 8 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru sos.
Scurgeți și aruncați marinada.
Așezați filetul pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace, neacoperit, la 425 CP timp de 45-60 minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Pentru sos, într-o tigaie mare, sotati ciupercile si ceapa in unt pana se inmoaie. Se amestecă făina până se omogenizează; adăugați treptat marinada rezervată. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se servește cu carne de vită.