Muschiulet de porc la gratar umplut cu nuc Romesco si servit cu sos caramelizat de curmale

Muschiulet de porc la gratar umplut cu nuc Romesco si servit cu sos caramelizat de curmale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc la grătar umplut cu Romesco de nucă și servit cu sos caramelizat de dată. Această rețetă servește 4 și costă 6,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 89G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1347 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați vinul, stocul de pui, nucul romesco și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Muschiulet De Porc La Gratar Cu Sos De Nuc Negru, Filet de porc cu sos cremos de tigaie cu muștar, și Filet de porc cu crustă de alune și sos de vin roșu.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mare, până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Sotati usturoiul, ardeiul gras, ardeii iute si cubuletele de paine pana se rumenesc usor, aproximativ 2 minute fiecare. Se amestecă jumătate din nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Îndepărtați fiecare ingredient cu o lingură pliată așa cum se face. Degajează tigaia cu oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Așezați toate ingredientele sotate și lichidul deglazing într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați nucile rămase, stafidele și caisele și piureul până se omogenizează și se îngroașă, condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
6
Pentru filetul de porc la grătar: Preîncălziți grătarul sau cuptorul la 400 de grade F. condimentați ambele părți ale filetului de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Întindeți un strat subțire de nuc Remesco în centru, pliați fiecare parte peste umplutură și legați cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
8
Periați fiecare filet cu ulei și grătați timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când tocmai ați fiert. Dacă folosiți cuptorul, încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare. Căutați carnea pe ambele părți, până se rumenesc, puneți-o la cuptor și prăjiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
10
Pentru sosul de curmale caramelizat: topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Adăugați șalotele și zahărul și gătiți până se caramelizează, aproximativ 5 până la 7 minute. Condimentează cu sare și piper după gust. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
12
Adăugați ambele vinuri și reduceți amestecul la 1/4 cană.
13
Adăugați curmalele, stocul și melasa și continuați să gătiți până se reduce la 2 căni și ajunge la consistența unui sos ușor gros, aproximativ 30 de minute, păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
DateDate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
14
Pentru a servi, feliați filetul în bucăți groase de 1 inch și acoperiți cu puțin sos Remesco și stropiți cu sos de curmale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DateDate

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista