Muschiulet de porc la gratar cu salata de fasole neagra

Muschiulet de porc la gratar cu salata de fasole neagra este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 151 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de salată de fasole, șalotă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Chipotle-filet de porc marinat cu salsa de fasole neagră, Muschiulet De Porc La Gratar Cu Sos De Nuc Negru, și Muschiulet de porc fript cu salată de mazăre cu ochi negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc într-o pungă de plastic cu fermoar.
Combinați uleiul de măsline și următoarele 6 ingrediente, amestecând bine cu un bici; se toarnă peste carne de porc. Sac de etanșare; marinat în frigider 30 de minute.
Scoateți carnea de porc din pungă, rezervând marinada.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Periați cu marinada rezervată. Acoperiți și grătați 20 de minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz), întorcând ocazional carnea de porc.
Scoateți carnea de porc din grătar; lăsați să stea 10 minute.
Se servește cu salată de fasole neagră.