Muschiulet De Porc Ars Shichimi
Filetul de porc ars de Shichimi este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 711 calorii, 51G de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $ 3.24 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, șobolani, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Filet de porc tăiat în tigaie cu compot de rubarbă, Muschiulet de porc ars cu condimente de cacao freca, și Medalioane de muschiulet de porc ars cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când începe să fumeze. Între timp, amestecați semințele de susan alb și negru împreună cu pulberea togarashi; deoparte. Se condimentează filetele cu sare, apoi se presează în amestecul de susan până se acoperă complet. Căutați filetele pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Transferați filetele pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până când temperatura internă atinge 145 grade F (63 grade C), 20 până la 25 de minute. Când ați terminat, îndepărtați carnea de porc și lăsați să se odihnească timp de cinci minute într-un loc cald.
În timp ce carnea de porc se prăjește, pregătiți sosul fierbând șalotele, ghimbirul, sucul de lămâie și vinul într-o cratiță mică la foc mediu-mare până când se reduce la aproximativ 2 linguri de lichid.
Adăugați crema și continuați să fierbeți până se reduce la jumătate.
Se toarnă amestecul într-un blender, împreună cu sosul de soia și miso. Se amestecă la viteză mică timp de 10 secunde până se curăță, apoi se adaugă încet untul, câteva cuburi odată cu blenderul care rulează până când este încorporat. Condimentează după gust cu sare și păstrează-l într-un loc cald până când este gata de utilizare.
Pentru a servi, feliați filetul în medalioane și turnați sosul cald deasupra; serviți imediat.