Muschiu de vita marinat
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate și cetogenic? Mușchiul de vită marinat ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39 g de proteine, 46 g de grăsimi și un total de 591 de calorii. Pentru 6,22 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și cumpărați sos de soia, 5 căței de usturoi, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a-l pregăti astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ muschi de vită marinat, fripturi de mușchi de vită marinate cu cafea și sandvișuri de mușchi de vită marinate cu coniac cu cremă de hrean.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați primele nouă ingrediente; amesteca bine. Acoperiți și puneți la frigider 1 cană pentru ungere.
Turnați marinata rămasă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați frunza de dafin și muschiul. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; pune la frigider peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinata și frunza de dafin.
Puneți muschiul pe un gratar într-o tavă de prăjire mică.
Coaceți, neacoperit, la 425° timp de 55-60 de minute sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcut, 170°), ungeți des cu marinada rezervată. se lasa sa stea 15 minute inainte de a taia felii.