Muschi de porc cu mere, pere și ceapă
Muschiul de porc cu mere, pere și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,82 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 240 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, făină, mere de gătit tartă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Prăjit Cu Umplutură De Mere , Ceapă Și Prune Uscate, Muschi De Porc Umplut Cu Pere, și Pear' n ' Prosciutto cotlet de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas mare de mică adâncime sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Pierceți carnea de porc de mai multe ori cu o furculiță și adăugați la marinată. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; marinați la frigider cel puțin 2 ore.
. Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți carnea de porc din marinadă, rezervând marinada.
Așezați carnea de porc într-o tigaie de prăjire superficială; adăugați măr, pere și ceapă.
Se toarnă marinada rezervată peste carne de porc, măr, pere și ceapă; se presară uniform cu zahăr brun.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când termometrul înregistrează 155 (ușor roz).
Așezați carnea de porc pe un platou de servire și lăsați să stea 10 minute.
. În timp ce carnea de porc stă, puneți făina într-o cratiță medie. Se toarnă cu grijă picăturile de tigaie în tigaie, amestecând cu un tel până se omogenizează bine. Se amestecă siropul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 1 minut sau până când sosul începe să se îngroașe.
. Feliați friptura; serviți cu fructe, ceapă și sos.
Garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.