Murăturile de pâine și unt ale unchiului Hoyt

Murăturile de pâine și unt ale unchiului Hoyt
Murăturile unchiului Hoyt ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 219 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ardei gras, sare de murat, turmeric măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Murături De Pâine Și Unt, Murături de pâine și unt, și Murături de pâine și unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați castraveții în felii groase de 1/4 inch și ceapa în felii groase de 1/8 inch. Se toacă ardeii grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Așezați legumele într-un castron; aruncați cu sare de murat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Lăsați să stea 3 ore; scurgere. Aduceți oțetul, zahărul, semințele de muștar, turmericul și cuișoarele la fiert într-un vas mare, fierbând doar până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
TurmericTurmeric
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați amestecul de castraveți scurs și gătiți, amestecând des, 7 până la 10 minute sau până când amestecul este bine încălzit și cojile de castraveți devin verde închis. Împachetați jumătate de amestec fierbinte în 7 (1-pt.) borcane sterilizate la cald, umplând la 1/2 inch de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
5
Îndepărtați bulele de aer amestecând ușor cu o frigăruie lungă din lemn. Sigilați și procesați conform instrucțiunilor (vezi mai jos). Repetați procedura cu amestecul rămas și încă 7 borcane sterilizate fierbinți.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Un ghid în trei pași pentru a pune
7
Da, chiar este atât de ușor. Pentru a începe, veți avea nevoie de o conservă de bază, un Ridicător de borcane și un suport pentru conserve. Căutați un kit de conservare de 9 sau 12 piese, care va include toate aceste piese și multe altele.
8
Sterilizați.
9
Aduceți la fierbere o conservă pe jumătate plină cu apă; se fierbe la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
10
Puneți borcanele într-un vas mare cu apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Așezați benzile și capacele într-o cratiță mare. (Folosiți întotdeauna capace noi.) Folosind o oală, acoperiți benzile și capacele cu apă fierbinte din conserve pentru a înmuia garniturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
PolonicPolonic
12
Lăsați să stea 10 minute.
13
Pregătiți Rețeta.
14
Între timp, pregătiți rețeta.
15
Scoateți borcanele fierbinți din oală, câte 1, Folosind ridicatorul de borcane și umpleți conform instrucțiunilor din rețetă.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Sigiliu & Proces.
17
Ștergeți jantele de borcane umplute. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile (strânse, dar nu prea strânse).
18
Așezați borcanele în raftul de conserve și puneți-le în apă fierbinte în conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
19
Adăugați mai multă apă clocotită după cum este necesar pentru a acoperi borcanele cu 1 până la 2 inci. Aduceți apa la fierbere; fierbeți 10 minute, ajustând timpul de procesare pentru altitudine.* Opriți focul și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
20
Scoateți borcanele din conserve și lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Testați sigiliile borcanelor prin presarea centrelor capacelor. Dacă capacele nu apar, borcanele sunt sigilate corespunzător. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat la temperatura camerei până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
21
* Consultați ghidul complet USDA pentru Conservarea la domiciliu la nchfp.uga.edu/publications/publications_usda.html pentru a regla timpii de procesare pentru altitudine.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Revista