Murăturile rapide sunt o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 78 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ardei gras, conopidă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Murături Rapide, Murături Rapide, și Murături Rapide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Mai devreme în ziua sau cu o zi înainte, aduceți oțet, zahăr, sare, ghimbir și usturoi la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă 5 minute.
3
Așezați legumele într-un vas de copt mare și puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Se toarnă amestecul de oțet printr-o strecurătoare peste legume și se aruncă pentru a acoperi; aruncați usturoiul și ghimbirul. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 3 ore sau peste noapte, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil