Murăturile rapide sunt o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 78 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ardei gras, conopidă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Murături Rapide, Murături Rapide, și Murături Rapide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Mai devreme în ziua sau cu o zi înainte, aduceți oțet, zahăr, sare, ghimbir și usturoi la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
2
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă 5 minute.
3
Așezați legumele într-un vas de copt mare și puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Se toarnă amestecul de oțet printr-o strecurătoare peste legume și se aruncă pentru a acoperi; aruncați usturoiul și ghimbirul. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 3 ore sau peste noapte, amestecând ocazional.