Murături dulci și picante la grătar
Muraturi dulci și picante la gratar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 131 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 533 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, castraveți, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Murături Dulci Și Picante La Grătar, Murături Dulci Picante, și Tri-Tip la grătar dulce și picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mediu-mare, combinați oțetul, apa, zahărul, sarea și ardeiul roșu, amestecând până când zahărul și sarea se dizolvă.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați castraveții și ceapa pe grătar. Gatiti castravetii pana se rumenesc usor pe toate partile, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Gatiti ceapa pana se carbonizeaza pe ambele parti si se inmoaie usor, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți castraveții și ceapa în tavă. Ceapă sfert.
Așezați 2 crenguțe de mărar și 1 linguriță de usturoi în fiecare borcan. Împărțiți castraveții și ceapa în mod egal între fiecare borcan.
Se toarnă lichid de decapare, lăsând 1/2 inch spațiu între lichid și partea superioară a borcanului. Dați-l la frigider timp de 1-2 zile înainte de a mânca pentru murături rapide sau procesați borcanele în baie de apă clocotită timp de 10 minute pentru a sigila capacele, apoi păstrați-le într-un loc răcoros și întunecat.