Muraturi dulci și picante la gratar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 131 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 533 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, castraveți, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Murături Dulci Și Picante La Grătar, Murături Dulci Picante, și Tri-Tip la grătar dulce și picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică la foc mediu-mare, combinați oțetul, apa, zahărul, sarea și ardeiul roșu, amestecând până când zahărul și sarea se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Așezați castraveții și ceapa pe grătar. Gatiti castravetii pana se rumenesc usor pe toate partile, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Gatiti ceapa pana se carbonizeaza pe ambele parti si se inmoaie usor, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți castraveții și ceapa în tavă. Ceapă sfert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
6
Așezați 2 crenguțe de mărar și 1 linguriță de usturoi în fiecare borcan. Împărțiți castraveții și ceapa în mod egal între fiecare borcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Crengute De Marar Proaspat Culese
7
Se toarnă lichid de decapare, lăsând 1/2 inch spațiu între lichid și partea superioară a borcanului. Dați-l la frigider timp de 1-2 zile înainte de a mânca pentru murături rapide sau procesați borcanele în baie de apă clocotită timp de 10 minute pentru a sigila capacele, apoi păstrați-le într-un loc răcoros și întunecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm