Mozza-Pui Benzi

Mozza-Pui Benzi
Mozza - pui benzi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 24 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 35 și costă 12 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate, pansament clasic de fermă, amestec de acoperire extra condimentat shake 'n bake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mozza Mediteraneană-Pui, Mozza La Gratar-Sandwich-Uri De Pui, și Paste De Grâu Integral Cu Anghinare, Pui Fript Și Mozza Afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°. acoperiți fâșiile de pui cu amestec de acoperire conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați într-un singur strat pe foaia de copt acoperită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Coaceți 20 min.; se presară cu brânză. Continuați să coaceți 5 min. sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se servește cu pansamentul pentru scufundare.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista