Mousse De Ciocolată Albă Cu Căpșuni
Mousse de ciocolată albă cu căpșuni este un fără gluten desert. Această rețetă servește 6 și costă 2,56 USD pe porție. O porție conține 528 calorii, 5g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 215 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, smântână grea, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mousse de căpșuni în căni de ciocolată albă, Tartă cu Mousse de căpșuni și ciocolată albă, și Strawberry Pavlova Cu Mousse De Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
1 Curățați și curățați căpșunile. Începând cu aproximativ jumătate din căpșuni (3/4 livră), sferturiți-le și purificați-le fie într-un blender, fie într-un robot de bucătărie. Apoi apăsați amestecul pur și pur printr-o sită fină într-un castron. Vrei să sfârșești cu 1 cană de pur approxide. Se amestecă 1 lingură de suc de lămâie și se lasă deoparte. Cu restul de 3/4 lire sau cam asa ceva de fructe de padure, felie cât mai multe pentru a umple 2 cani, și retrase din circuitul agricol.2 topiți ciocolata albă într-un cazan dublu sau într-un vas din oțel inoxidabil așezat peste apa care fierbe (asigurați-vă că apa care fierbe nu atinge de fapt fundul vasului.) Se amestecă până se omogenizează, se lasă deoparte.3 Puneți o ceașcă de apă rece într-un castron mic.
Presărați pulberea de gelatină peste apă și lăsați să stea 5 minute. 4 Se amestecă ceașcă de smântână și 2 linguri de zahăr pudră într-o cratiță mică, se aduce la foc mic la foc mediu.
Adăugați amestecul de gelatină și amestecați până când gelatina s-a dizolvat.
Se toarnă în castron de ciocolată topită, și se amestecă până la omogenizare.
Bateți în 3/4 cană de pur și simplu de căpșuni. Rezervați paharul rămas de pur și simplu.5 Folosind un mixer electric, bateți restul de 1 3/4 cană de smântână. (Notă de obicei folosesc un blender pentru a bate smântâna, dar în acest caz este preferat un mixer electric sau un bătător de mână, aveți un control mai bun asupra cantității de biciuire.) Bateți cu viteză medie-mare până se formează vârfuri medii.
Bateți o treime din frisca în amestecul de ciocolată. Folosind o spatulă mare de cauciuc, pliați ușor frișca rămasă în amestec. Se da la frigider 1 ora.6 amestecați restul de 1 lingură de suc de lămâie în boabele feliate rezervate. Îndoiți boabele feliate în mousse. Puneți mousse-ul în căni de servire și dați-l la frigider cel puțin încă o oră, de preferință câteva ore, sau chiar peste noapte (acoperiți cu folie de plastic).7 Când vi se citește pentru a servi mousse-ul, turnați o bucată de căpșună rezervată pur aproxume pe fiecare porție.
Adăugați câteva felii de căpșuni ca garnitură.