Mousse Cremoasă De Ficat De Pui
Mousse cremos de ficat de pui ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $1.33 pe portie. O porție conține 421 calorii, 20g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de unt, șalotă, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Mousse De Ficat De Pui, și Mousse De Ficat De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți semințele de muștar la foc moderat până la prăjit, aproximativ 1 minut.
Transferați pe o farfurie.
Încălziți 4 linguri de unt în tigaie.
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie.
Adăugați ficatul, condimentați cu sare și piper și gătiți până abia roz în interior, aproximativ 8 minute.
Adăugați coniacul și fierbeți timp de 1 minut.
Răzuiește într-un robot de bucătărie; lasa sa se raceasca.
Adăugați 1 1/2 bețișoare de unt în ficat și piure până se omogenizează.
Transferați într-un castron. Îndoiți în 3 lingurițe de semințe de muștar, 3 linguri de pătrunjel și 8 de caperberries feliate și condimentați cu 1/2 linguriță fiecare de sare și piper.
Întindeți mousse-ul într-un vas de suflet de 6 căni și acoperiți cu pătrunjelul rămas, semințele de muștar și fructele de caper.
Într-un castron mic, topiți ușor restul de 4 linguri de unt în cuptorul cu microunde. Îndepărtați spuma de pe suprafață. Puneți untul limpede uniform peste mousse, lăsând în urmă solidele din lapte; Înclinați pentru a distribui untul. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo