Moussaka de vițel și vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 366 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vinete, lapte, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până gălbenuș de ou ar putea urma acest curs principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Musaca De Vinete, Musaca de miel și vinete, și Musaca De Vinete La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul cuptorului. Ungeți un vas de copt pătrat de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Ungeți feliile de vinete cu ulei și așezați-le pe o foaie de copt. Se fierbe până se rumenesc pe o parte, aproximativ 5 minute. Setați cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până se înmoaie. Se sfărâmă în vițel și se gătește până se rumenesc uniform. Condimentează cu sare și piper și amestecă pasta de roșii, pătrunjelul și bulionul de vită. Se fierbe la foc mic timp de 15 minute. Se amestecă firimiturile de pâine, rezervând 1 lingură pentru mai târziu, se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pesmet
Pasta De Tomate
Carne De Vită
Pătrunjel
Usturoi
Ceapă
Vitel
5
Topiți untul rămas într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă făina până se omogenizează, apoi se amestecă treptat laptele, astfel încât să nu se formeze bulgări. Se fierbe, amestecând constant, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se scoate de pe foc și se amestecă gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Așezați un strat de vinete pe fundul vasului de copt pregătit. Se acoperă cu jumătate din amestecul de vițel și jumătate din brânza feta. Repetați straturile, apoi așezați vinetele rămase într-un strat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Feta
Vinete
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Se toarnă sosul peste tot și se presară cu pesmet rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Sos
9
Coaceți timp de 45 de minute, neacoperite, în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc și se rumenesc.