Moussaka de vițel și vinete

Moussaka de vițel și vinete
Moussaka de vițel și vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 366 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vinete, lapte, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până gălbenuș de ou ar putea urma acest curs principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Musaca De Vinete, Musaca de miel și vinete, și Musaca De Vinete La Gratar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului. Ungeți un vas de copt pătrat de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Ungeți feliile de vinete cu ulei și așezați-le pe o foaie de copt. Se fierbe până se rumenesc pe o parte, aproximativ 5 minute. Setați cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până se înmoaie. Se sfărâmă în vițel și se gătește până se rumenesc uniform. Condimentează cu sare și piper și amestecă pasta de roșii, pătrunjelul și bulionul de vită. Se fierbe la foc mic timp de 15 minute. Se amestecă firimiturile de pâine, rezervând 1 lingură pentru mai târziu, se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
Pasta De TomatePasta De Tomate
Carne De VităCarne De Vită
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
VitelVitel
5
Topiți untul rămas într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă făina până se omogenizează, apoi se amestecă treptat laptele, astfel încât să nu se formeze bulgări. Se fierbe, amestecând constant, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se scoate de pe foc și se amestecă gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Așezați un strat de vinete pe fundul vasului de copt pregătit. Se acoperă cu jumătate din amestecul de vițel și jumătate din brânza feta. Repetați straturile, apoi așezați vinetele rămase într-un strat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
VineteVinete
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Se toarnă sosul peste tot și se presară cu pesmet rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
SosSos
9
Coaceți timp de 45 de minute, neacoperite, în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista