Morcovi glazurați și ceapă Cipollini cu coriandru și portocală

Morcovi glazurați și ceapă Cipollini cu coriandru și portocală
Morcovii glazurați și ceapa Cipollini cu coriandru și portocală sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,29 USD pe porție. O porție conține 94 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, semințe de coriandru, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Paște. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Morcovi și ceapă glazurate cu portocale, Ceapă Cipollini Glazurată Cu Șampanie, și Ceapă Cipollini Glazurată Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga ceapa, si saut 3 minute sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați apă și următoarele 6 ingrediente (prin morcovi); aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 18 minute sau până când legumele sunt fragede și lichidul aproape se evaporă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
ApăApă
4
Se ia de pe foc; se amestecă coriandru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
PiperPiper
SareSare

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista