Morcovi glazurați și ceapă Cipollini cu coriandru și portocală
Morcovii glazurați și ceapa Cipollini cu coriandru și portocală sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,29 USD pe porție. O porție conține 94 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, semințe de coriandru, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Paște. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Morcovi și ceapă glazurate cu portocale, Ceapă Cipollini Glazurată Cu Șampanie, și Ceapă Cipollini Glazurată Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa, si saut 3 minute sau pana devin aurii.
Adăugați apă și următoarele 6 ingrediente (prin morcovi); aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 18 minute sau până când legumele sunt fragede și lichidul aproape se evaporă, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă coriandru, sare și piper.