Morcovi glazurați cu melasă și ghimbir
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Morcovii glazurați cu melasă și ghimbir ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 113 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, zahăr brun, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Oțet de Sherry și morcovi glazurați cu melasă, Morcovi glazurați cu oțet de Sherry și melasă, și Morcovi glazurați și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați morcovii și tăiați-i pe părtinire (la un unghi de aproximativ 45 de grade) în bucăți groase de 1/2 inch (ar trebui să aveți aproximativ 10 căni). Umpleți o oală mare cu apă sărată și aduceți la fierbere. Gatiti morcovii pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Scurgere. (Dacă faceți înainte, scurgeți morcovii și răciți-i în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Se scurge și se dă la frigider până când este gata să termine rețeta.) Întoarceți morcovii în oală la foc mediu-mic și adăugați unt, zahăr, melasă și ghimbir. Gatiti pana cand morcovii sunt incalziti si glazurati, aproximativ 5 minute. Condimentează bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat.