Morcov-Ciuperci-Orz Tocană

Morcov-Ciuperci-Orz Tocană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană de morcov-ciupercă-orz. Această rețetă servește 4 și costă 4,1 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 451 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciuperci shiitake, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Tocană de ciuperci și orz, Tocană De Orz Cu Linte De Ciuperci, și Cârnați picant, orz și tocană de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți sucul de morcovi, 3 căni de apă și tulpinile de ciuperci la fiert într-o cratiță la foc mediu. Între timp, încălziți uleiul de măsline și 2 linguri de unt într-o oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MorcoviSuc De Morcovi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați capacele de ciuperci și orzul și gătiți până când orzul este prăjit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
OrzOrz
3
Adăugați ceapa, țelina și rozmarinul în oală și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este translucida, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați morcovii și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Creșteți căldura la mare și adăugați jumătate din amestecul de suc de morcovi, lăsând tulpinile de ciuperci în tigaie. Aduceți la fierbere și gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul este aproape absorbit, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MorcoviSuc De Morcovi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați amestecul rămas de suc de morcovi, varza și ghimbirul și gătiți, amestecând, până când orzul și legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 2 linguri de unt, apoi se toacă tocană în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MorcoviSuc De Morcovi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
OrzOrz
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
KaleKale
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
7
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista