Monkfish Spaniol Fiert

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Monkfish fiert spaniol ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 345 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 7.91 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ardei gras, pătrunjel, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Caserola Spaniolă De Monkfish, Monkfish fiert: Codan în Umido, și Monkfish Fiert Cu Slănină Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați ceapa, ardeii grași și sarea și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și sherry; se fierbe timp de 1 minut.
Adăugați sucul de scoică și aduceți la foc mic. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, timp de 10 minute.
Transferați conținutul tigaiei într-un blender sau robot de bucătărie și piure.
Adăugați migdalele și piperul negru. Pulsați până când nucile sunt tocate foarte fin. Întoarceți sosul în tigaie.
Aduceți sosul doar la foc mic și adăugați peștele în tigaie. Simmer, acoperit, până când tocmai ați terminat, 10 până la 12 minute. Feliați peștele pe diagonală și serviți cu pătrunjelul presărat deasupra.
Alternative de pește: deși monkfish este destul de ferm, un pește alb relativ ferm, gros, cum ar fi eglefinul, codul sau halibutul, ar fi, de asemenea, delicios fiert în acest sos aromat.
Recomandarea vinului: un ros proaspăt, fructat, dar nu prea dulce, va completa aromele mediteraneene aici. Căutați un ros din Rioja pentru a realiza tema spaniolă sau încercați unul din sudul Franței.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.