Mold pentru gelatina de branza de vaci
Forma pentru gelatină cu brânză de vaci durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 95 de calorii, 7 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 51 de cenți per porție. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză de vaci, topping bătut, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20%, ceea ce nu este atât de super. Rețete similare sunt gelatina cu fructe și brânză de vaci, forma pentru gelatină cu fructe și forma pentru gelatină Sunshine.
Instrucțiuni
Într-un bol, dizolvați gelatina în apă clocotită. Într-un blender sau robot de bucătărie, procesați brânza de vaci până la omogenizare. Se amestecă în gelatină. Dă la frigider până se întărește parțial. Îndoiți toppingul bătut.
Se toarnă într-o formă de 3 căni acoperită cu spray de gătit. Se da la frigider pana se fixeaza.