Mojo Cu Ceapă Roșie

Mojo Cu Ceapă Roșie
Mojo cu ceapă roșie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 164 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de coriandru, foarte ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mojo Cu Ceapă Roșie, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Fripturi de fustă cu Mojo de ceapă roșie.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga ceapa si saut-ul pana se inmoaie si translucid dar nu se rumeneste, aproximativ 10 minute. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți la foc mediu înainte de a continua.)
4
Adăugați suc de lămâie în ceapă și fierbeți până când lichidul este ușor redus, aproximativ 3 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CeapăCeapă
5
Scoateți ceapa de pe foc. Se amestecă frunzele de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
CeapăCeapă

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista