Mochi Din Guam
Rețeta Mochi din Guam ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 40 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 92 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular îmbunătățit de 9%. Încearcă Pui Din Guam, Desert De Budincă Din Guam, și Mochi De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt din sticlă de 9x13 inci cu spray de gătit.
Cerneti impreuna faina de orez, zaharul si bicarbonatul de sodiu; pune deoparte. Bateți ouăle cu lapte evaporat, lapte de cocos și extract de vanilie.
Adăugați făină și unt; bateți până se combină bine.
Se toarnă în tava pregătită și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Lăsați să se răcească complet înainte de a tăia în pătrate mici (1 1/2 inch).
Vin recomandat: Cremă Sherry, Sos Japonez De Susan, Sauvignon Blanc, Port, Riesling, Moscato Dasti
Mochi în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Sake și Sauvignon Blanc. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.