Mocha Tartlets
Mocha Tartlets ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 98 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 17 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați t arkulva maria, amidon de porumb, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare sunt Mocha Tartlets, Tartele Cu Cremă De Mocha, și tartele de pâine, tartele rapide de pâine cu brânză de cartofi.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile, zahărul, amidonul de porumb și un vârf de sare într-un castron cu un mixer electric până când sunt groase și palide, aproximativ 1 minut.
Încălziți laptele într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fierbe.
Adăugați o treime din laptele fierbinte la amestecul de gălbenușuri într-un flux lent, amestecând constant.
Se toarnă restul de lapte în amestecul de gălbenușuri, amestecând, apoi se transferă în cratiță. Se fierbe la foc mic, amestecând constant, până când este foarte gros, 1 1/2 până la 2 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolată, lichior, unt și pudră de espresso.
Lăsați să stea până se topește ciocolata, aproximativ 1 minut, apoi bateți până se omogenizează. Forțați crema printr-o sită fină într-un castron. Acoperiți suprafața cremă cu hârtie de ceară și răciți până la rece, cel puțin 4 ore.
Pulsați împreună făina, zahărul, sarea, untul, oul și vanilia într-un robot de bucătărie până când aluatul este neted și începe să formeze o bilă (va fi moale, ca aluatul pentru biscuiți). Întoarceți aluatul pe o foaie de folie de plastic și adunați-l într-o bilă. Aplatizați aluatul într-un disc și răciți, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 30 de minute și până la 8 ore (peste noapte).
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Rupeți bucățile de aluat de 1 linguriță și apăsați uniform în forme cu degetele făinoase pentru a forma coji de aproximativ 1/16 inch grosime, ciupind excesul de pe jantă și făcând fundul puțin mai subțire decât părțile laterale. Aranjați matrițele la o distanță de 1 inch într-o tigaie superficială și răciți până când aluatul este din nou ferm, aproximativ 30 de minute.
Coaceți în mijlocul cuptorului, rotind tigaia la jumătatea coacerii, până la auriu pal, 12 până la 15 minute în total.
Transferați matrițele într-un suport pentru a se răci, apoi îndepărtați cu grijă cojile din matrițe. Faceți mai multe coji de tartlet în același mod, dacă doriți.
Umpleți punga de patiserie cu cremă și pipă decorativ în scoici.
* Custard poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.* Cojile de Tartlet pot fi coapte cu 3 zile înainte și păstrate la temperatura camerei într-un recipient etanș. * Tartletele pot fi asamblate cu 2 ore înainte și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.