Mocha Ciocolata Jimmy Tort

Mocha Ciocolata Jimmy Tort
Mocha Chocolate Jimmy Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 364 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,03 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, pudra de cacao, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort Jimmy Carter, Tort de înghețată cu gustare târzie a lui Jimmy Fallon, și Tort Mochan ice box cu tort de ciocolată rotund 2.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu tub de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Bateți albușurile într-un vas de sticlă sau metal până se formează vârfuri moi. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile vor forma movile moi, mai degrabă decât un vârf ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Movile BarMovile Bar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți 2 căni de zahăr de cofetărie și 1 cană de unt împreună într-un castron până când sunt cremoase; adăugați gălbenușuri de ou, câte 1, până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Amestecați făina și praful de copt împreună într-un bol. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt cremă, alternând cu cafeaua răcită până se amestecă; se amestecă în stropi. Îndoiți albușurile în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
StropeșteStropește
UntUnt
CafeaCafea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile tortului se îndepărtează de părți și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră. Se răcește tortul în tigaie timp de 1/2 oră înainte de a se transforma pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Bateți 2 căni de zahăr de cofetărie, 1/2 cană de unt și pudră de cacao împreună într-un castron până se omogenizează; bateți în cafea fierbinte și extract de vanilie până când glazura este cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
GlazuraGlazura
UntUnt
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Întindeți glazura pe tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista