Miso-geamuri somn & Bok Choy
Miso-glazurate somn & Bok Choy este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de baby bok choy, miso, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Cina in seara asta: Miso-glazurate somn și copilul Bok Choy, Miso-geamuri Bok Choy, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți împreună 1 lingură de ulei, miso, zahăr și 1 lingură de apă caldă pentru a face o glazură.
Periați Somnul peste tot cu o parte din glazură.
Încălziți uleiul de lingură într-o tigaie mare la foc mediu. Aranjați două fileuri în tigaie și gătiți, perindând cu mai multe sucuri de glazură și tigaie și răsturnând o dată, până când sunt fierte, aproximativ 5 minute; transferați pe o farfurie și păstrați la cald. Ștergeți tigaia curată, apoi repetați procesul cu 1/2 lingură mai mult ulei și fileurile rămase. Reduceți căldura la mediu; adăugați bok choy în tigaie și periați peste tot cu glazura rămasă.
Adăugați 1/4 cană de apă în tigaie, acoperiți și gătiți, aruncând ocazional, până când este doar ofilit și verde strălucitor, 3 până la 4 minute. Aranjați bok choy alături de somn și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Somnul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio