Miso-curcan frecat cu sos de curcan

Miso-curcan frecat cu sos de curcan
Miso-frecat curcan cu sos de curcan necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 769 calorii, 92g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 3,63 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Miso-curcan frecat cu sos de curcan, Rosemary Citrus Miso-Curcan Frecat, și Curcan frecat cu condimente cu sos de coniac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați și tocați 1 sfert de ceapă, apoi pulsați într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați miso și pur și simplu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MisoMiso
3
Se adauga 1/2 baton de unt inmuiat si 1/2 lingurita de piper si pur si pur pana se combina (amestecul va aparea coagulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
4
Puneți suportul cuptorului în poziția cea mai joasă și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Clătiți curcanul în interior și în exterior, apoi uscați-l. Lucrând de la capătul cavității mari, treceți ușor degetele între piele și carnea de sân pentru a slăbi pielea, având grijă să nu rupeți pielea. Împingeți untul miso sub piele, inclusiv coapsele și betisoarele, și masați pielea din exterior pentru a răspândi miso uniform (vezi caiet de bucătărie, pagina 230).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
UntUnt
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
MisoMiso
6
Se presară cavitatea mare cu sare și restul de 1/2 linguriță de piper. Îndoiți pielea gâtului sub corp și fixați-o cu murături metalice sau frigarui, apoi umpleți cavitatea mare cu restul de 3 sferturi de ceapă. Legați toiagele împreună cu sfoară și puneți aripile sub corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
PiperPiper
CeapăCeapă
Aripi De PuiAripi De Pui
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
7
Puneți curcanul pe raft în tigaie și prăjiți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Topiți restul de 1/2 băț unt înmuiat și periați peste curcan, apoi adăugați apă (1 cană) în tigaia de prăjire. Curcan de cort cu folie și friptură, ungând la fiecare 30 de minute și adăugând mai multă apă în tigaie, dacă este necesar, până când termometrul introdus în partea cărnoasă a coapsei (nu atingeți osul) înregistrează 170 F, 2 până la 2 1/2 ore mai mult (timp total de prăjire: 2 1/2 până la 3 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Îndepărtați folia pentru ultimele 30 de minute de prăjire dacă curcanul este palid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Transferați curcanul într-un platou (tigaie de prăjire de rezervă) și lăsați să stea, acoperit slab, 25 de minute (temperatura va crește până la 180 de euro F în timp ce curcanul stă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
11
Eliminați alegerile din Turcia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
12
Se toarnă sucurile de tigaie printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de sticlă de 2 litri, apoi se îndepărtează și se rezervă grăsimea. (Dacă există mai puțin de 1/2 cană de grăsime, adăugați suficient unt topit la 1/2 cană totală.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
TigaieTigaie
13
Se toarnă sucuri de tigaie și 8 căni de curcan într-o cratiță de 3 litri și se aduce la foc mic. Așezați tigaia de prăjire pe 2 arzătoare, apoi adăugați restul de cană de curcan și deglazați tigaia de prăjire fierbând la foc moderat, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
14
Se toarnă prin sită în stocul rămas și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
15
Gatiti faina si 1/2 cana de grasime rezervata intr-o oala grea de 4 litri la foc moderat, batand, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
16
Adăugați amestecul de stoc fierbinte într-un flux rapid, amestecând constant pentru a preveni cocoloașele, apoi fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, aproximativ 10 minute. Se amestecă orice suc de curcan acumulat pe platou și se condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
* Untul Miso poate fi făcut cu 4 zile înainte și răcit, acoperit. Se înmoaie la temperatura camerei înainte de utilizare.* Untul Miso poate fi împins sub pielea de curcan cu 1 zi înainte; pasăre rece pe raft în tigaie, acoperită cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
MisoMiso
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista