Minunat Negrese
Reteta Brownies minunate ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 2 ore și 10 minute. Acest desert are 386 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Un amestec de extract de vanillan, smântână grea, chipsuri de ciocolată semi-dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 158 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Minunată Plăcintă Cu Mere, Salsa Minunată, și Minunat Fleică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inci.
Topiți 1 pachet de 12 uncii de chipsuri de ciocolată într-o cratiță cu 2/3 cană de unt la foc foarte mic, amestecând continuu, până se omogenizează. Urmăriți cu atenție pentru a evita arderea;
Se ia de pe foc și se răzuie într-un castron mare. Bateți zahărul, câteva linguri la un moment dat, apoi bateți ouăle 2 la un moment dat până când amestecul este bine combinat. Se amestecă făina și sarea până se omogenizează, apoi se amestecă extractul de vanilie. Îndoiți ușor încă 1 pachet de 12 uncii de chipsuri de ciocolată și nuci pecan.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul brownies iese cu firimituri umede, aproximativ 35 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți complet.
Se amestecă smântâna și 1/4 cană de unt împreună într-o cratiță la foc mic până când untul s-a topit, amestecând continuu; se toarnă restul de 1 pungă de 12 uncii de chipsuri de ciocolată și se amestecă pentru a se topi complet.
Se toarnă amestecul într-un bol de amestecare și se bate la viteză medie cu un mixer electric până se combină, aproximativ 1 minut; răciți bine glazura, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute până la 1 oră.
Amestecul trebuie să aibă consistența cremei groase; bateți din nou glazura cu mixerul electric până când formează vârfuri rigide, 3 până la 5 minute.
Întindeți glazura pe brownies răciți.