Mint-Swirl Lollipop Cookie-Uri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile Lollipop cu mentă. Această rețetă face 20 de porții cu 313 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de extract de mentă, zahăr spumant, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Lollipop Cookie-Uri, Lollipop Cookie-Uri, și Lollipop Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul, făina, ouăle și extractul de mentă cu lingura până se formează aluat moale. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați o porțiune între 2 coli de hârtie cerată în dreptunghi de 13x10 1/2 inch.
Scoateți foaia superioară de hârtie cerată.
La jumătatea rămasă de aluat, adăugați culoarea alimentelor; se amestecă până se uniformizează culoarea. Formați într-o minge.
Rulați între 2 coli de hârtie cerată în dreptunghi de 13x10 1/2 inch.
Îndepărtați foaia superioară de hârtie cerată; inversați aluatul colorat pe aluatul simplu. Îndepărtați foaia superioară de hârtie cerată. Tăiați aluatul la dreptunghi de 11x9 inci. Rulați strâns într-un jurnal, începând de la partea lungă și folosind foaia inferioară de hârtie cerată ca ghid.
Roll cookie log în zahăr grosier; se taie în felii de 1/2 inch. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați felii la 2 inci distanță.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. Introduceți imediat 1 băț de acadea pe jumătate în fiecare cookie. Cu spatula, îndepărtați cu grijă cookie-urile din foaia de cookie-uri în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 20 de minute.