Mini tortilla cu ciuperci de porumb și Salsa Tomatillo proaspătă

Mini tortilla cu ciuperci de porumb și Salsan Tomatillo proaspăt este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 32 de porții. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 45 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 112 ore. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Un amestec de apă caldă, salsa verde cruda, ricotta salata și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mini tortilla cu ciuperci de porumb și Salsa Tomatillo proaspătă, Carne de porc prăjită lent cu sos de Curry de nucă de cocos, tortilla de porumb, Salsan de roșii proaspete peste orez Basmati, și Tortilla moale prăjită cu Salsan Tomatillo și pui.
Instrucțiuni
Combinați făina de tortilla și apa într-un castron mare și frământați cu mâinile până se formează un aluat uniform, aproximativ 1 minut. Ciupiți suficient aluat pentru a forma o bilă slabă de 3/4 inci. (Aluatul trebuie să fie umed, dar nu lipicios atunci când este format într-o bilă. Dacă este necesar, frământați puțin mai multă făină de tortilla sau apă în aluat.) Formați aluatul rămas în bile de 3/4 inci, transferându-l pe o farfurie și acoperiți cu folie de plastic.
Ulei foarte ușor comal (sau tigaie pentru pizza), apoi încălziți la foc mediu-mare până la fierbinte, aproximativ 2 minute.
Apăsați 1 bilă de aluat între pătratele de plastic din presa de tortilla pentru a forma o tortilla de 3 inci (aproximativ 1/16 inci grosime). Îndepărtați 1 pătrat de plastic, apoi, ținând tortilla în palmă, îndepărtați cu grijă alt pătrat și transferați ușor tortilla în comal.
Gatiti pana cand marginile se desfac din comal si apar mici pete maronii pe partea inferioara, 30 pana la 45 de secunde. Întoarceți și gătiți, apăsând plat cu o spatulă metalică, dacă este necesar, până când apar pete maronii pe partea inferioară, aproximativ 45 de secunde. Întoarceți din nou și gătiți, apăsând în jos cu spatula, până când tortilla se umflă ușor (acest lucru nu se poate întâmpla întotdeauna), 10 până la 15 secunde. Închideți tortilla în pânză pliată pentru a vă menține cald și umed.
Faceți mai multe tortilla, stivuindu-le în pânză. (Odată ce obțineți un ritm, gătiți mai mult de 1 tortilla la un moment dat.)
Gatiti usturoiul, chile si 1/2 cana de ceapa (restul de rezerva pentru
Garnisiți) în 2 linguri de untură într-o tigaie grea de 10 inci la foc mediu, amestecând, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați huitlacoche și 1/4 linguriță sare și gătiți, amestecând, până se încălzește, 3 până la 5 minute.
Cald rămase 2 linguri untură (dacă se utilizează) pentru a lichefia.
Încălziți comalul (sau tigaia pentru pizza) la foc mediu până la fierbinte, apoi încălziți 8 mini tortilla, perindând blaturile ușor cu puțină untură (aproximativ 3/4 linguriță fiecare). În timp ce încălziți tortilla (1 până la 2 minute în total), acoperiți fiecare cu aproximativ 1/2 linguriță de salsa, o stropire de ceapă crudă rezervată și o linguriță rotunjită huitlacoche amestec.
Transferați chalupas într-un platou, apoi presărați cu queso fresco și serviți imediat.
Păstrați comal cald și repetați procedura când sunteți gata să serviți următorul lot de chalupas.