Mini tortilla cu ciuperci de porumb și Salsa Tomatillo proaspătă

Mini tortilla cu ciuperci de porumb și Salsa Tomatillo proaspătă
Mini tortilla cu ciuperci de porumb și Salsan Tomatillo proaspăt este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 32 de porții. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 45 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 112 ore. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Un amestec de apă caldă, salsa verde cruda, ricotta salata și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mini tortilla cu ciuperci de porumb și Salsa Tomatillo proaspătă, Carne de porc prăjită lent cu sos de Curry de nucă de cocos, tortilla de porumb, Salsan de roșii proaspete peste orez Basmati, și Tortilla moale prăjită cu Salsan Tomatillo și pui.

Instrucțiuni

1
Combinați făina de tortilla și apa într-un castron mare și frământați cu mâinile până se formează un aluat uniform, aproximativ 1 minut. Ciupiți suficient aluat pentru a forma o bilă slabă de 3/4 inci. (Aluatul trebuie să fie umed, dar nu lipicios atunci când este format într-o bilă. Dacă este necesar, frământați puțin mai multă făină de tortilla sau apă în aluat.) Formați aluatul rămas în bile de 3/4 inci, transferându-l pe o farfurie și acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Ulei foarte ușor comal (sau tigaie pentru pizza), apoi încălziți la foc mediu-mare până la fierbinte, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
3
Apăsați 1 bilă de aluat între pătratele de plastic din presa de tortilla pentru a forma o tortilla de 3 inci (aproximativ 1/16 inci grosime). Îndepărtați 1 pătrat de plastic, apoi, ținând tortilla în palmă, îndepărtați cu grijă alt pătrat și transferați ușor tortilla în comal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
AluatAluat
4
Gatiti pana cand marginile se desfac din comal si apar mici pete maronii pe partea inferioara, 30 pana la 45 de secunde. Întoarceți și gătiți, apăsând plat cu o spatulă metalică, dacă este necesar, până când apar pete maronii pe partea inferioară, aproximativ 45 de secunde. Întoarceți din nou și gătiți, apăsând în jos cu spatula, până când tortilla se umflă ușor (acest lucru nu se poate întâmpla întotdeauna), 10 până la 15 secunde. Închideți tortilla în pânză pliată pentru a vă menține cald și umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Faceți mai multe tortilla, stivuindu-le în pânză. (Odată ce obțineți un ritm, gătiți mai mult de 1 tortilla la un moment dat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
1
Gatiti usturoiul, chile si 1/2 cana de ceapa (restul de rezerva pentru
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
2
Garnisiți) în 2 linguri de untură într-o tigaie grea de 10 inci la foc mediu, amestecând, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați huitlacoche și 1/4 linguriță sare și gătiți, amestecând, până se încălzește, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
1
Cald rămase 2 linguri untură (dacă se utilizează) pentru a lichefia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
2
Încălziți comalul (sau tigaia pentru pizza) la foc mediu până la fierbinte, apoi încălziți 8 mini tortilla, perindând blaturile ușor cu puțină untură (aproximativ 3/4 linguriță fiecare). În timp ce încălziți tortilla (1 până la 2 minute în total), acoperiți fiecare cu aproximativ 1/2 linguriță de salsa, o stropire de ceapă crudă rezervată și o linguriță rotunjită huitlacoche amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
CeapăCeapă
Dientes De AjoDientes De Ajo
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
3
Transferați chalupas într-un platou, apoi presărați cu queso fresco și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
4
Păstrați comal cald și repetați procedura când sunteți gata să serviți următorul lot de chalupas.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateExpert
Gata În112 hrs
Porții32
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista