Mini Reubens Cu Trei Etaje
Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 118 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 24. Un amestec de muștar maro picant, carne de vită corned, varză murată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quesadilla Cu Trei Etaje, Sandwich Cu Trei Etaje Vegemite, și Triple-Decker Salmon Club pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare felie de brânză în jumătate transversal, apoi tăiați fiecare jumătate în diagonală pentru a forma 2 triunghiuri.
Prăjiți 6 felii de pâine; întindeți pansamentul uniform pe 1 parte a fiecărei felii.
Ungeți untul topit peste 1 parte a fiecărei felii de pâine rămasă neprăjită.
Așezați 6 felii de pâine, cu părțile unse în jos, pe suprafața de lucru; întindeți fiecare cu 1 linguriță de muștar. Împărțiți pastrama uniform peste felii de pâine acoperite cu muștar; acoperiți fiecare cu 2 linguri de varză murată, 1 triunghi de brânză și 1 felie de pâine prăjită, îmbrăcându-se cu fața în sus. Împărțiți carnea de vită corned uniform peste felii de pâine acoperite cu pansament; acoperiți fiecare cu 2 linguri de varză murată, 1 triunghi de brânză și feliile de pâine rămase, cu unt în sus. Asigurați sandvișuri cu scobitori.
Încălziți tigaia sau grătarul antiaderent de 12 inci la foc mediu. Gatiti sandvisurile 6-10 minute, intorcand o data, pana se rumeneste usor si branza se topeste.
Folosind cuțit electric sau cuțit zimțat, tăiați cu atenție fiecare sandviș în 4 dreptunghiuri. Asigurați fiecare mini sandviș cu frigărui de bambus de 6 inci.
Se ornează cu cornichoni.