Mini Reubens Cu Trei Etaje

Mini Reubens Cu Trei Etaje
Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 118 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 24. Un amestec de muștar maro picant, carne de vită corned, varză murată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quesadilla Cu Trei Etaje, Sandwich Cu Trei Etaje Vegemite, și Triple-Decker Salmon Club pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare felie de brânză în jumătate transversal, apoi tăiați fiecare jumătate în diagonală pentru a forma 2 triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
2
Prăjiți 6 felii de pâine; întindeți pansamentul uniform pe 1 parte a fiecărei felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Ungeți untul topit peste 1 parte a fiecărei felii de pâine rămasă neprăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
4
Așezați 6 felii de pâine, cu părțile unse în jos, pe suprafața de lucru; întindeți fiecare cu 1 linguriță de muștar. Împărțiți pastrama uniform peste felii de pâine acoperite cu muștar; acoperiți fiecare cu 2 linguri de varză murată, 1 triunghi de brânză și 1 felie de pâine prăjită, îmbrăcându-se cu fața în sus. Împărțiți carnea de vită corned uniform peste felii de pâine acoperite cu pansament; acoperiți fiecare cu 2 linguri de varză murată, 1 triunghi de brânză și feliile de pâine rămase, cu unt în sus. Asigurați sandvișuri cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Varză AcrăVarză Acră
PastramăPastramă
MuștarMuștar
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
5
Încălziți tigaia sau grătarul antiaderent de 12 inci la foc mediu. Gatiti sandvisurile 6-10 minute, intorcand o data, pana se rumeneste usor si branza se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Folosind cuțit electric sau cuțit zimțat, tăiați cu atenție fiecare sandviș în 4 dreptunghiuri. Asigurați fiecare mini sandviș cu frigărui de bambus de 6 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
FrigaruiFrigarui
CuțitCuțit
7
Se ornează cu cornichoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CornișonCornișon
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista