Mini pâine cu banane ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 80 și costă 6 cenți pe porție. O porție conține 54 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de vanilie, nuci, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mini pâine de banane din grâu integral cu chipsuri de ciocolată, Mini Pâine Cu Rozmarin, și Berry Mini Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°. ungeți fundul numai de 10 (4 1 / 2x2 1 / 2x1 1/2-inch) mini tigăi cu scurtare sau spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați zahărul și untul cu lingura. Se amestecă ouăle până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați banane, zară și vanilie; bate până se omogenizează. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea doar până se umezesc. Se amestecă nucile. Împărțiți aluatul uniform între tigăi, umplând fiecare cu aproximativ 1/2 cană de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Banane
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Sare
4
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește 5 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinilor din tigăi; scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.