Mini Pappadams cu chutney de coriandru și murătură de tei
Mini Pappadams cu chutney de coriandru și murături de var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 321 calorii, 1g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 1,87 USD pe porție. Un amestec de apă, crenguțe de coriandru, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mini chiftele de miel cu chutney de coriandru-mentă, Mini prăjituri de fasole neagră cu cremă de Cilantro-Lime, și Creveți înveliți cu coriandru cu ananas Murat picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat până când înregistrează 350 de metri pătrați pe termometrul cu grăsimi adânci. Prăjiți pappadams în 3 loturi până când sunt umflate și aurii palide, 30 de secunde până la 1 minut, apoi transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. (Ulei de retur la 350 cm. f între loturi.)
Coriandru pur și simplu într-un blender cu jalape, apă, zahăr brun, suc de lămâie și sare.
Se transferă într-un castron și se amestecă iaurtul.
Serviți pappadams cu chutney și murături pentru scufundare.
* Pappadams poate fi prăjit cu 1 zi înainte, răcit și depozitat într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Chutney poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.