Mini Muffuletta

Mini Muffuletta
Mini Muffuletta ar putea fi doar Creole rețetă pe care o căutați. O porție conține 125 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, rulouri, măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Muffuletta, Muffuletta Dip, și Muffuletta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente; deoparte. Goliți vârfurile și fundul rulourilor, lăsând 3/4-in. scoici (aruncați pâinea îndepărtată sau salvați pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Întindeți amestecul de măsline peste blaturi și fundul rulourilor. Pe fundul ruloului, strat cu salam dur, brânză provolone, Salam cotto și brânză mozzarella. Înlocuiți topurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
ProvoloneProvolone
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3
Înfășurați bine în folie de plastic. La frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Tăiați fiecare în șase pene; fixați cu scobitori.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. La Marea Kristy Vineyard Albarino cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Marea Kristy Vineyard Albarino
La Marea Kristy Vineyard Albarino
Luminos, proaspăt și crocant, cu note de caș de lămâie și mandarină. Pe palat arată textura elegantă și aciditatea strălucitoare pe finisaj.Perechi bine cu stridii, pește la grătar și bucătării picante.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista