Mini Cupcake Mortarboards

Mini Cupcake Mortarboards
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați mini Cupcake Mortarboards. Această rețetă fără lactate servește 60 și costă $ 4.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați culoarea alimentelor, bomboane cu aromă de fructe, glazură bogată și cremoasă de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Chili de dovleac cu Abuelita în două moduri-Cupcake și non-Cupcake: prima mea pereche de Cupcake, Mini Cupcake Bufet, și Mini Cupcake Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați căni de copt din hârtie în miniatură în 24 de căni de mini brioșe, 1 3/4x1 inch. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie. Umpleți căni 2/3 pline cu aluat (aproximativ 1 lingură rotunjită fiecare). Puneți la frigider aluatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
3
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată; rece. Repetați cu aluatul rămas. (Lăsați paharele de copt din hârtie pe cupcakes, astfel încât plăcile de mortar să fie mai rapide și mai ușor de făcut și mai portabile de servit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Tăiați șaizeci de lungimi de 2 1/2 inch din rulourile de gustări cu fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
2
Tăiați fiecare în mai multe benzi de până la 1/2 inch de la 1 capăt.
3
Rulați capătul netăiat între vârfurile degetelor pentru a face ciucuri. Sau tăiați mai multe bucăți de lemn dulce în 2 lungimi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Nuanțați glazura cu culoarea alimentelor pentru a se potrivi cu paharele de copt din hârtie. Frost fund de cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
5
Așezați 1 bomboană în centrul fiecăruia. Pentru fiecare placă de mortar, așezați o mică bucată de glazură pe partea de jos a cupcake-ului; deasupra cu cookie. Apăsați capătul netăiat al gustării cu fructe sau 3 sau 4 bucăți de lemn dulce în cookie-ul înghețat lângă bomboane. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții60
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista