Mini-Brioșe Cu Dovlecei De Ciocolată

Mini-Brioșe Cu Dovlecei De Ciocolată
Ciocolata dovlecel mini-briose ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 28 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare kosher, zară, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mini Brioșe Cu Dovlecei Cu Ciocolată, Mini Brioșe Cu Dovlecei-Ciocolată, și Mini Brioșe Cu Ciocolată Cu Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 euro F. Ungeți 3 cutii de mini-brioșe cu spray de gătit fără grăsimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați zahărul, uleiul și 2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați ouăle pe rând, șoptind bine după fiecare, apoi adăugați Zara sau iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
IaurtIaurt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți dovlecelul, coaja de lămâie și jumătate din coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Într-un castron mediu, combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara, amestecând pentru a aera. Se amestecă jumătate din amestecul de făină în amestecul de ouă, apoi cealaltă jumătate. Îndoiți nucile (dacă le folosiți) și distribuiți aluatul uniform în formele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
BatetiBateti
BolBol
6
Coaceți pe raftul central până când este elastic, dar ferm la atingere și ușor rumenit în jurul marginilor, aproximativ 30 de minute. Se răcește în tigăi aproximativ 10 minute, apoi se îndepărtează și se lasă să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Pentru a face glazura, amestecați brânza și untul în vasul unui robot de bucătărie până când sunt bine combinate și nu rămân bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
8
Adăugați zahărul cofetarilor, sucul de portocale și restul de vanilie și coaja de portocală și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
VanilieVanilie
9
Înghețați brioșele cu un cuțit (sau renunțați la glazură dacă doriți să transformați aceste brioșe dintr-un tratament după cină într-un mic dejun sănătos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
10
Se servește în aceeași zi sau se păstrează la frigider până la 3 zile.
1
Pentru a menține dovleceii proaspeți cât mai mult timp posibil, manipulați-l cu atenție pentru a evita vânătăile și nu-l spălați decât chiar înainte de utilizare. Dacă este păstrat într-o pungă de plastic perforată la frigider, ar trebui să se păstreze timp de 4 până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista