Mini Briose Cu Susan-Cheddar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați mini brioșe cu susan-Cheddar. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 51 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți brânză Cheddar ascuțită, ceapă, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Mini-Brioșe Vegane Cu Ciocolată, Răspândire De Cheddar De Susan, și Paie de brânză de susan Cheddar și negru.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați 18 căni de briose în miniatură cu spray de gătit. În tigaie de 7 inci, topiți 1 lingură de unt la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in unt 2 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick și 1/2 cană de brânză. Într-un castron mic, amestecați oul, laptele și ceapa cu furculița sau bateți până se omogenizează bine. Faceți bine în centrul amestecului Bisquick; amestecați amestecul de ouă doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Împărțiți aluatul între căni de briose, umplând fiecare două treimi.
Se presară uniform cu restul de 1/2 cană de brânză și semințele de susan; stropiți cu 2 linguri de unt.
Coaceți 12 până la 14 minute sau până devin aurii.