Mini Banana Split Icebox Prăjituri
Mini Banana Split Icebox prăjituri necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 624 calorii, 8g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, cireșele maraschino, extractul de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Mini Banana Split Icebox Prăjituri, Banana Split Mini Bundt Prăjituri, și Tort De Gheață Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, curățați căpșunile tăiate cubulețe cu 1 până la 2 linguri de apă până când sunt groase și netede. Folosind un mixer electric, bateți crema până se formează vârfuri moi, 3 până la 5 minute.
Adăugați zahărul cofetarilor, vanilia și piureul de căpșuni și continuați să bateți până se formează vârfuri ușor rigide, 1 până la 2 minute.
Pentru fiecare desert, puneți o prăjitură de ciocolată pe o farfurie. Dollop cu 1 lingură de frișcă de căpșuni; apăsați ușor un alt cookie deasupra. Repetați, alternând cookie-urile și frisca, pentru a face o stivă de 6 cookie-uri înalte, terminând cu un cookie. Înfășurați ușor în folie de plastic și refrigerați până când fursecurile se înmoaie ușor, 3 până la 4 ore. Acoperiți și refrigerați frișca rămasă.
Chiar înainte de servire, folosiți o spatulă offset sau un cuțit de unt pentru a netezi părțile laterale ale prăjiturilor. Topiți fiecare tort cu câteva felii de căpșuni și banane și o parte din frisca rămasă.
Stropiți cu sirop de ciocolată.
Se presară cu arahide și se acoperă cu o cireșă maraschino.
Fotografie de Anna Williams