Mini Aspics de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 1 și costă $ 4.77 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 495 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți gelatină, ulei de măsline, suc de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza gelatina, puteți urma acest fel principal cu Desert de gelatină cremoasă cu afine, ananas și lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Mini Brioșe Cu Roșii, Mini Tarte De Roșii, și Mini Frittatas de roșii cu mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați gelatina peste sucul de afine într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Bomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea 3 minute.
3
Între timp, aduceți sucul de roșii la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se toarnă peste amestecul de gelatină și se amestecă până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
5
Bateți pătrunjelul și următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Spoon aproximativ 1 linguriță. castraveți tocați în fiecare cană dintr-o tigaie de brioșă miniaturală de 24 de căni; deasupra cu amestec de gelatină, umplând complet (aproximativ 1 lingură. pe cană). Se răcește 1 oră sau până se fixează. Desfaceți pe o farfurie de servire.