Minge de vită și brânză
Mingea de vită și brânză ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Pentru 39 de cenți per porție , primești un aperitiv care servește 10. O porție conține 121 de calorii , 4 g de proteine și 11 g de grăsimi . Această rețetă este pe placul a 7 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute . Această rețetă de la Allrecipes necesită carne de vită, cremă de brânză, ardei gras și ceapă. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Minge de brânză Cheddar albă dulci și picante cu mere și slănină , supă clasică de bile Matzo și prăjituri cu ghimbir .
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare de mărime medie, combinați crema de brânză, 2/3 din carnea de vită, ceapa, ardeiul gras verde, sosul Worcestershire și sucul de ceapă.
Se amestecă bine și se formează o bilă. Folosind carnea de vită rezervată, ungeți restul mingii cu carne de vită.