Minge De Vită Uscată
Mingea de vită uscată este o fără gluten farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sare condimentată, cremă de brânză, sos worcestershire și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Minge de brânză de vită uscată, Minge de brânză Pecan, ananas și Gorgonzola cu afine uscate, și Chavrie minge proaspătă de brânză de capră cu afine uscate și nuci.
Instrucțiuni
Rezervați aproximativ o jumătate de cană de carne de vită uscată tocată.
Într-un castron mediu separat, combinați restul de carne de vită, cremă de brânză, ceapă verde, sos Worcestershire și sare condimentată.
Se amestecă bine și se rulează într-o minge.
Rotiți mingea în carnea de vită rezervată, acoperind întregul exterior al mingii.