Minge De Brânză De Măsline

Minge De Brânză De Măsline
Minge de brânză de măsline ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 24 de porții cu 184 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, măsline, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Bacon și brânză de măsline, Biscuiți cremă de brânză și măsline cu răspândire de pătrunjel de măsline, și Brânză Albastră Și Minge De Brânză De Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și untul până se omogenizează. Se amestecă măslinele și ceapa. Forma într-o minge; rola în nuci. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista