Minge De Brânză Chutney

Minge De Brânză Chutney
Chutney Cheese Ball ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 101 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, nuci, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 18%. Rețete similare sunt Minge De Brânză Chutney-Bacon, Minge De Brânză Chutney De Mango, și Minge De Brânză Chutney De Mango.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente. Se modelează într-o bilă și se rulează în nuci. Apăsați pătrunjelul în bilă; acoperiți și răciți până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Serviți cu biscuiți, cuburi de pâine și felii de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Pentru LegarePentru Legare
Pentru Conservare,Pentru Conservare,

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Laurent-Perrier la Cuvee Brut. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista