Minestrone de primăvară cu mentă și busuioc Pistou
Rețeta Minestrone de primăvară cu mentă și busuioc Pistou este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 517 calorii. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, mazăre, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Minestrone De Primăvară Târzie Cu Pistou De Mazăre Verde, Salată Caldă De Sparanghel Cu Busuioc + Pistou De Mentă, și Pistou De Legume De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați 4 felii de slănină în bucăți și gătiți la foc mediu în tigaia cu supă. De obicei folosesc un cuptor olandez din fontă pentru a-mi găti supele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
2
Odată ce slănina s-a rumenit ușor, aproximativ 4 minute, adăugați 3/4 dintr-o ceapă dulce de dimensiuni mici până la medii, jumătate dintr-un bulb de fenicul, 1 praz, 3 morcovi curățați și 3 tulpini de țelină toate tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)
Ceapă Dulce
Grăsime De Porc înapoi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline, acoperiți tigaia și lăsați să gătească la foc mediu amestecând ocazional. Acest proces va elibera esența legumelor și, de asemenea, va infuza aroma de slănină în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Lăsați să gătească aproximativ 25 de minute.
5
Se toarnă 8 căni de bulion în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați coaja din parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Scoateți capacul și întoarceți căldura până la mediu-mare. Se amestecă ocazional și se lasă să gătească timp de 20-25 de minute.
8
În timp ce bulionul gătește. Pregătiți-vă ingredientele pentru supă. Se toacă 1 praz, 1/2 dintr-o ceapă dulce mică până la medie, restul bulbului de fenicul, 3 morcovi, dovleceii și aproximativ 4 frunze mari de brustă Elvețiană verde, tulpini îndepărtate. Rupeți capetele mai moi ale sparanghelului în bucăți de mărimea mușcăturii. Această parte a procesului se face cel mai bine cu mâinile, deoarece puteți simți când sparanghelul începe să devină mai dur, moment în care nu doriți să-l folosiți în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
Ceapă Dulce
Chard Elvețian
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
9
Fierbeți o oală cu apă sărată pentru a albi legumele și pregătiți o baie de gheață pentru a le pune după ce s-au albit. Odată ce apa fierbe, albiți morcovii timp de 4 minute, apoi dovleceii timp de 3-4 minute, bietul timp de 3 - 4 minute și sparanghelul timp de 2 minute. Puneți deoparte până când este gata. Dacă utilizați mazăre proaspătă, le-ați albi și în acest moment timp de 3 minute. Am folosit congelate pentru că cele de la piață astăzi nu arătau atât de proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
Chard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
10
Scurgeți bulionul într-un castron mare. Asigurați-vă că apăsați cu adevărat amestecul de legume/slănină pentru a elibera tot bulionul ținut. Puneți deoparte bulionul. Aruncați amestecul de legume și slănină fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Călește prazul tocat, ceapa și feniculul în 2 linguri de ulei de măsline. După ce s-au înmuiat și s-au rumenit ușor, adăugați 3 căței de usturoi tocați mărunt și gătiți timp de 1 minut. Întoarceți bulionul în oală și gătiți timp de aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Adăugați fasolea cannellini gătită și gătiți la mediu-mare timp de 10 minute. Se condimentează cu aprox. 2 lingurițe de sare și aproximativ 40 de clicuri de piper negru proaspăt măcinat. Amintiți-vă că pistou și parmezanul vor adăuga sare supei, așa că nu treceți peste bord.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Supa Crema De Brocoli
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
13
Puneți 1 cană de mazăre congelată în bulion și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați legumele albite în bulion și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
15
Se servește cu o lingură de busuioc și mentă pistou, o stropire de parmezan proaspăt și niște pâine crustă. O sticlă bună și ieftină de vin alb provensal merge, de asemenea, frumos în timp ce gătiți și mâncați această supă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Sani De Fazan Daca)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
16
Așezați toate ingredientele într-un robot de bucătărie sau mini-tocător. Este posibil să trebuiască să adăugați frunzele de plante în loturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
17
Se amestecă până se toacă destul de bine și se combină corespunzător.