Minestrone cu crutoane Sotate și Parmigiano-Reggiano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Minestrone cu crutoane Sotate și Parmigiano-Reggiano. Această rețetă face 8 porții cu 504 calorii, 22g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână garni de buchet, pancetta, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare includ Minestrone Cu Parmigiano-Reggiano, Radicchio mărunțit cu Parmigiano-Reggiano, și Spanac Fettuccine Cu Parmigiano-Reggiano.
Instrucțiuni
1
Pentru
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați usturoiul și gătiți timp de 3 până la 4 minute, pentru a aromatiza uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scoateți usturoiul, adăugați cubulețele de pâine și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Usturoi Goya®
3
Se sotează până se rumenesc pe toate părțile, se condimentează ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Scoateți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
1
Încălziți uleiul într-o oală de 4 litri, adăugați ceapa, țelina, usturoiul, morcovul și pancetta și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați varza, Ciorba, cartoful, apa, bulionul, roșiile și Garni de buchet. Aduceți supa la foc mic și gătiți timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Rețetă De Pizzocheri
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Chard Elvețian
1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
3
Așezați jumătate din fasole (1 1/2 căni) într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați piureul și fasolea întreagă în supa fierbinte. Se fierbe supa timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
5
Adăugați spanacul și gătiți timp de 2 minute. Condimentează cu sare și piper după gust. Puneți supa în boluri, garnisiți cu crutoane sotate și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Crutoane
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional