Minestrone cu crutoane Sotate și Parmigiano-Reggiano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Minestrone cu crutoane Sotate și Parmigiano-Reggiano. Această rețetă face 8 porții cu 504 calorii, 22g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână garni de buchet, pancetta, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare includ Minestrone Cu Parmigiano-Reggiano, Radicchio mărunțit cu Parmigiano-Reggiano, și Spanac Fettuccine Cu Parmigiano-Reggiano.
Instrucțiuni
1
Pentru
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați usturoiul și gătiți timp de 3 până la 4 minute, pentru a aromatiza uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți usturoiul, adăugați cubulețele de pâine și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Se sotează până se rumenesc pe toate părțile, se condimentează ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Scoateți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Încălziți uleiul într-o oală de 4 litri, adăugați ceapa, țelina, usturoiul, morcovul și pancetta și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați varza, Ciorba, cartoful, apa, bulionul, roșiile și Garni de buchet. Aduceți supa la foc mic și gătiți timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(rezervati 1 Lingura)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
3
Așezați jumătate din fasole (1 1/2 căni) într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați piureul și fasolea întreagă în supa fierbinte. Se fierbe supa timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Adăugați spanacul și gătiți timp de 2 minute. Condimentează cu sare și piper după gust. Puneți supa în boluri, garnisiți cu crutoane sotate și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Crutoane
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat