Minestra de iarnă
Winter Minestran este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară, cu 10 porții. Pentru 1,43 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 218 calorii , 13 g de proteine și 11 g de grăsimi . Dacă aveți la îndemână bulion de vită, legume, ardei jalapeno și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 49% . Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pavlova de ciocolată cu fructe de iarnă , Salată crocantă de iarnă cu sos de gorgonzola de arțar și supă de iarnă cu varză și fasole .
Instrucțiuni
Se sfărâmă carnea de vită într-o oală mare, la foc mediu. Gatiti si amestecati pana cand carnea nu mai este roz.
Scurgeti excesul de grasime si adaugati uleiul de masline.
Se incinge uleiul si se adauga usturoiul si ceapa; gatiti si amestecati pana ce ceapa este frageda.
Adăugați conopida, jalapenos, eșalota și ciupercile. Asezonați cu sare și gătiți timp de 8 până la 10 minute pentru a elibera apa din legume.
Se toarnă roșiile înăbușite și se condimentează cu fulgi de ardei roșu. Amestecați agresiv pentru a rupe roșiile.
Se toarnă bulionul de vită și legumele amestecate și se lasă la fiert. Gatiti pana cand legumele congelate sunt fragede. Gustați și ajustați sare și piper înainte de servire.