Miere-Muștar Pui-Cârnați Kebab
Miere-muștar kebab de pui-cârnați este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 421 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de pui cu roșii uscate la soare, muștar dijon, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Miere-muștar pui-cârnați Kebab, Kebab De Pui Cu Muștar De Miere La Grătar, și Gratar Sriracha Miere Muștar Carne De Vită Kebab.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Bateți muștarul, mierea și maionezaîn castron mic pentru a amesteca. Filetați 3 bucăți de cârnați alternativ cu 3 ardei pe fiecare dintre cele 8 frigarui și așezați-le pe foaia de copt.
Se unge cu lapte; se presară sare și piper.
Frigarui la grătar până când legumele sunt ușor carbonizate și crocante-fragede și cârnații sunt încălziți, întorcându-se ocazional și periând cu amestec de muștar în ultimele 1 sau 2 minute, aproximativ 8 minute în total.
Aranjați frigarui pe platou.
Periați cu orice amestec de muștar rămas.