Miere-lămâie varză de Bruxelles și morcovi
Miere-lămâie varză de Bruxelles și morcovi este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 66 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați pentru copii, varză de Bruxelles, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Morcovi Și Varză De Bruxelles, Morcovi și varză de Bruxelles, și Varză De Bruxelles Prăjită Și Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați varza de Bruxelles.
Tăiați "X" mic în capătul tijei, aproximativ 1/4 inch adâncime. Dacă varza de Bruxelles este foarte mare, tăiați în jumătate. În cratița de 2 litri, puneți varza de Bruxelles și morcovii; adăugați apă.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți și fierbeți 6 până la 8 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și reveniți la cratiță.
Adăugați ingredientele rămase în legume; aruncați pentru a acoperi. Lingura în vasul de servire.