Miel Tunisian cu șofran (Keleya Zaara)

Miel Tunisian cu șofran (Keleya Zaara)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mielul Tunisian cu șofran (Keleya Zaara). Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 392 calorii, 35g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Chiftele De Miel Tunisian, Rețetă tunisiană de tocană de miel și gutui, și Cotlete De Miel Condimentate Tunisiene Și Bietă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați mielul și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu șofran, sare și piper după gust; se amestecă toate, cu excepția a 1/4 cană de ceapă și se toarnă în apă. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când mielul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
șofranșofran
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
3
Descoperiți tigaia, amestecați untul și lăsați sosul să reducă 5 până la 10 minute până la consistența dorită. Se condimentează după gust cu sare și piper, apoi se toarnă într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se presară cu restul de ceapă tocată și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Se ornează cu pene de lămâie pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista