Miel Tunisian cu șofran (Keleya Zaara)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mielul Tunisian cu șofran (Keleya Zaara). Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 392 calorii, 35g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Chiftele De Miel Tunisian, Rețetă tunisiană de tocană de miel și gutui, și Cotlete De Miel Condimentate Tunisiene Și Bietă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați mielul și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu șofran, sare și piper după gust; se amestecă toate, cu excepția a 1/4 cană de ceapă și se toarnă în apă. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când mielul este fraged, aproximativ 15 minute.
Descoperiți tigaia, amestecați untul și lăsați sosul să reducă 5 până la 10 minute până la consistența dorită. Se condimentează după gust cu sare și piper, apoi se toarnă într-un vas de servit.
Se presară cu restul de ceapă tocată și pătrunjel.
Se ornează cu pene de lămâie pentru a servi.