Miel marocan cu caise, migdale și mentă
Mielul marocan cu caise, migdale și mentă este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 688 calorii. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 926 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați băț de scorțișoară, miel, broccoli și cuscus și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Pui marocan cu aragaz lent cu caise, măsline și migdale, Tocană de miel cu migdale și caise, și Tagine de miel marocan cu caise.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o caserolă mare ignifugă.
Adăugați mielul și gătiți la foc mediu-mare timp de 3-4 minute până se rumenesc uniform, amestecând des.
Scoateți mielul pe o farfurie, folosind o lingură cu fante.
Amestecați ceapa și usturoiul în caserolă și gătiți ușor timp de 5 minute până se înmoaie. Întoarceți mielul în oală.
Adăugați bulionul, coaja și sucul, scorțișoara, mierea și sarea și piperul. Aduceți la fierbere apoi reduceți focul, acoperiți și gătiți ușor timp de 1 oră.
Adăugați caisele și două treimi din mentă și gătiți timp de 30 de minute până când mielul este fraged. Se amestecă migdalele măcinate pentru a îngroșa sosul.
Se servește cu menta rămasă și migdalele prăjite împrăștiate deasupra.