Miel marocan cu caise, migdale și mentă

Miel marocan cu caise, migdale și mentă
Mielul marocan cu caise, migdale și mentă este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 688 calorii. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 926 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați băț de scorțișoară, miel, broccoli și cuscus și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Pui marocan cu aragaz lent cu caise, măsline și migdale, Tocană de miel cu migdale și caise, și Tagine de miel marocan cu caise.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o caserolă mare ignifugă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Adăugați mielul și gătiți la foc mediu-mare timp de 3-4 minute până se rumenesc uniform, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Scoateți mielul pe o farfurie, folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Amestecați ceapa și usturoiul în caserolă și gătiți ușor timp de 5 minute până se înmoaie. Întoarceți mielul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați bulionul, coaja și sucul, scorțișoara, mierea și sarea și piperul. Aduceți la fierbere apoi reduceți focul, acoperiți și gătiți ușor timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
6
Adăugați caisele și două treimi din mentă și gătiți timp de 30 de minute până când mielul este fraged. Se amestecă migdalele măcinate pentru a îngroșa sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Se servește cu menta rămasă și migdalele prăjite împrăștiate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista