Miel marocan cu caise, migdale și mentă

Miel marocan cu caise, migdale și mentă
Mielul marocan cu caise, migdale și mentă este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 688 calorii. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 926 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați băț de scorțișoară, miel, broccoli și cuscus și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Pui marocan cu aragaz lent cu caise, măsline și migdale, Tocană de miel cu migdale și caise, și Tagine de miel marocan cu caise.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o caserolă mare ignifugă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Adăugați mielul și gătiți la foc mediu-mare timp de 3-4 minute până se rumenesc uniform, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Scoateți mielul pe o farfurie, folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Amestecați ceapa și usturoiul în caserolă și gătiți ușor timp de 5 minute până se înmoaie. Întoarceți mielul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați bulionul, coaja și sucul, scorțișoara, mierea și sarea și piperul. Aduceți la fierbere apoi reduceți focul, acoperiți și gătiți ușor timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Adăugați caisele și două treimi din mentă și gătiți timp de 30 de minute până când mielul este fraged. Se amestecă migdalele măcinate pentru a îngroșa sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Se servește cu menta rămasă și migdalele prăjite împrăștiate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista