Miel de toamnă cu prune uscate

Miel de toamnă cu prune uscate
Mielul Fall-Apart cu prune uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.56 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cozi de miel, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cotlete de miel cu prune uscate, Tagine de miel cu prune uscate, și Tagine de miel cu prune uscate și scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Condimentează mielul liberal cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie saut de înaltă parte până când strălucește. Rumeniti carnea pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Puneți carnea deoparte și reduceți focul la minim. Adaugati cu grija ceapa feliata, si sautati la foc foarte mic timp de 20 de minute, pana se inmoaie si se caramelizeaza usor. Condimentează ceapa cu sare și piper. Ridicați căldura la mare. Deglazați tigaia cu vinul alb și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați bulionul, usturoiul, prunele și mielul în tigaie. Aduceți bulionul la fierbere, apoi coborâți focul la minim și gătiți, acoperit, la foc mic timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Prune UscatePrune Uscate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Serviți conducte fierbinți, cu frunze proaspete rupte de pătrunjel și mentă deasupra, cu Dauphinoise sau cuscus pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista